Friday, 30 August 2013

Fency Feestkleding voor kinderen


Stripfiguren zijn altijd een favoriete keuze voor Halloween feestkleding. Cartoons zijn een culturele verbinding met onze jeugd geworden, dus het is geen verrassing veel volwassenen nog steeds voor kiezen om zich te verkleden als hun favoriete stripfiguren.

Er zijn een groot aantal tekens dat u kunt kiezen uit, maar hier zijn vier keuzes die zijn leuk en gemakkelijk. Geniet van trick-or-behandeling of je jaarlijkse Halloween feest als deze cartoon vrienden!

"The Flintstones" is een aloude cartoon over het leven van de vroege mens en hun huisdier dinosaurus en sabeltandtijger. Dit is een van de meest geƫmuleerde cartoon kostuum groepen. Deze kostuums zijn makkelijk te maken, en in het algemeen zeer comfortabel.

U kunt deze kostuums te kopen die volledig, maar het maken van hen is vrij eenvoudig, aangezien de meeste van de personages dragen een stuk skins. Dit idee werkt ook goed voor gezinnen, stelletjes, en zelfs uw kinderen.

Disney heeft een overvloed aan stripfiguren dat veel volwassenen liefdevol herinneren. Personages als Mickey Mouse en Goofy zijn zeer eenvoudig te doen, als alles wat je nodig hebt zijn een korte broek en oren. Dit is ook een goede keuze voor families of groepen vrienden.

Daarnaast is de Disney prinses cast is een geweldige keuze voor een meisje avondje uit, of een gezin met voornamelijk vrouwen. Koppels kunnen een aantal dingen doen, van The Lion King, The Hunchback of Notre Dame.

Er zijn niet veel volwassenen die niet herinneren hun favoriete cartoon superheld. Superman, Batman, X-men, Spiderman, het nummer is in de duizenden. U kunt bijna elk van deze kostuums te krijgen bij een leverancier, maar veel van hen kan ook worden gemaakt met de hand.

Capes kunnen gemakkelijk gemaakt met minimale naaikennis en uniformen kunnen worden gemaakt of apart gekocht te evenaren. Dit idee werkt fantastisch voor groepen vrienden, families en stelletjes ook! Voor extra pit, kies dan een meer obscure held, net als de Tick, en kijk als je vrienden de nacht doorbrengen uitzoeken wie je bent.

Kijk op onze website voor meer kostuums http://www.opposuits.nl/feestkleding

No comments:

Post a Comment